Avís legal

 

En cumpliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:

Embotits Eugeni SLU

 

Número d'identificació fiscal:

B17946724

 

Domicili social:

Av. Antoni Gaudí 7

17800 Olot

 

Correu electrònic:

info@embotitseugeni.com

 

Telèfon:

972 29 02 05 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa Embotits Eugeni SC amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. Mitjançant aquest Avís legal, es vol regular l'accés i ús d'aquest website, així com la relació entre el website i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Embotits Eugeni SLU i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest website suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús que conté.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.