Elaboració artesanal

Embotits Eugeni elabora els productes amb la mateixa recepta base que utilitzava l'avi Miquel. La producció és limitada i controlada de forma exhaustiva per membres de la família que han rebut els coneixements i el saber fer de dues generacions dedicades a l'ofici de xarcuters artesans.

 

El fet que la producció sigui limitada permet garantir un producte final excel·lent gràcies a la supervisió directa de tot el procés peça per peça. Tots els fuets, llonganisses, lloms i resta d'embotits passen per les nostres pròpies mans.

 

Sabem que la qualitat s'obté gràcies a la suma de petits detalls que fan que un producte, a priori normal, pugui arribar a ser exquisit. Una acurada selecció de primeres matèries, una rigorosa metodologia d'elaboració, aconseguir el punt óptim de curació i una presentació final dels productes cuidada i adeqüada a cada tipus d'embotit són la clau de volta del nostre èxit.

 

El compromís d'oferir sempre la qualitat més òptima i un servei personalitzat a les necessitats de cada client continuen essent la base de la nostra forma de treballar.

 

Els nostres clients són, principalment, carnisseries i xarcuteries, botigues gourmet/delicathessen, parades de mercats municipals, bars i restaurants.

 

Embotits Eugeni